Logo
Krepšelis
Tuščias krepšelis - liūdnas krepšelis...
  • -44 %

5vairių paviršių valymo tabletės - papildymas 3 x 4 g

Mini-Maxi narystės kortelė 5,59 €
10,12 €
-
+
Pristatymo laikas: 1 - 2 d.d.

Aprašymas


Aplinkai draugiškos universalios valymo tabletės – lengvas būdas sumažinti plastiko atliekas namuose. Tabletėse nėra mikroplastikų, biologiškai skaidomos, veganiškos ir be konservantų.

1 tabletė = 1 butelis po 500 ml valymo skysčio daugkartiniame butelyje. Kaip naudoti: 1. Užpildykite butelį drungnu vandeniu iš čiaupo. 2. Įdėkite tabletę į butelį. 3. Palaukite, kol tabletė ištirps. 4. Uždarykite purškimo dangtelį ir pradėkite valyti.

Ingridientai: ekologiškos valymo tabletės – be konservantų – yra naudojamos ekologiškam ir tvariam valymui. Natrio citratas, natrio bikarbonatas, citrinų rūgštis, natrio C14-16 olefino sulfonatas sieros rūgštis, mono-C12-14-alkilo esteriai, natrio druskos, leucinas, natrio benzoatas, kvepalai, dažiklis.

Pagrindiniai ingredientai: Citrinos rūgštis- efektyviai pašalina nešvarumus ir kalkes, tačiau nekenkia paviršiams. Taip pat reguliuoja PH ir minkština vandentiekio vandenį. Anijoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos- aktyvios valymo medžiagos, nepaliekančios jokių likučių. Akivaizdu, kad biologiškai skaidomas ir ekologiškas. Maisto dažikliai - dažikliai neturi įtakos valymo galiai ir nepalieka jokių likučių. Tai leidžia lengvai atskirti tabletes. Kvepalai - be alergenų, švelnūs, gaivūs kvapai, kurie jūsų namams suteikia švarų ir malonų kvapą. Natris- užtikrina, kad tabletė ištirptų vandenyje.

Tabletės supakuotos kompostuojamo popieriaus maišeliuose.
Produkto kodas: 4745010121036
Linija: No Out
Kiekis: 3 x 4 g
Dydis: 1 – 5 vnt.
Lytis: Unisex
Produktas skirtas vyrams ir moterims.
Reali prekės išvaizda gali būti šiek tiek kitokia nei matoma nuotraukoje, tačiau prekė vis tiek atitiks aprašymą..

Komentarai